Archives

Det vigtige rum: Badeværelset

Mere eller mindre alle huse rundt omkring i verden, i hvertfald i Danmark, har et badeværelse. Et badeværelse kan indrettes på mange forskellige måder, og kan helt sikkert både være ekstrem grim og ekstrem pænt. Det typiske som et badeværelse skal indeholde er følgende ting:

BadeværelseEn vask

Vasken bruges til at vaske hænder, vaske ting eller blot sit ansigt. Denne kan være designet på mange forskellige måder. I vasken ser man typisk det man kalder selve ‘vasken’ og ‘hanen’. Hanen som også bliver kaldt et blandingsbatteri, monteres til vasken, og disse findes i et hav af forskellige størrelser, farver, modeller osv.

Et spejl

Der er stort set på alle badeværelser også et spejl. Spejlet hænger typisk over vasken og bruges af mange kvinder til hjælp når de skal ligge makeup.

En bruser

Grunden til at et badeværelse nu engang hedder et badeværelse, er at det indeholder et bad. Typisk vil dette være en bruser, som står i en brusekabine, eller en indsats i rummet.

Et karbad

En anden slags bad som man også typisk vil se i et badeværelse, er et karbad. I et karbad kan der også være monteret en bruser, så når man har et karbad har man ofte ikke også en bruser.

Et toilet

Sidst men ikke mindst er der det, som der vel nok er på alle badeværelser, et toilet. Toilettet findes også i mange forskellige størrelser og former.

Kan man få lov at bo på hotel eller et bed and breakfast

OvernatningMange tror det kun kan lade sig gøre, at bo hjemme hos sine forældre eller have en lejlighed. Der er ikke altid kun de muligheder.

Man kan sagtens kontakte et hotel eller et bed and breakfast og spørge om man kan få lov til at opholde sig i længere tid til en god pris. Det yder det såkaldte sovdejligt som er nærmest et hotel i Hillerød.

Her kan man spørge om man kan få en god pris for et måned f.eks. prisen for at overnatte på et værelse er ofte på omkring 10.000 kr. og i en af hytterne er det omkring 15 – 20.000 kr. Det er godt nok dyrere at bo sådan et sted, men det er jo et godt alternativ hvis man ikke kan finde et andet sted at overnatte. http://www.sovdejligt.dk/